TV2-Spot   Interview    Kommende arrangementer   Tilbage

 

Nordjylland mangler chauffører

 

Flyt Nordjylland og flyt dig selv. Sådan lyder budskabet i den tv-reklame, som 3F, Arbejdsmarkedet Nordjylland, AMU Nordjylland og HTS-A i fællesskab har produceret. 

Som aktiv fagforening har 3F ønsket at være med til at formidle medarbejdere til de områder, hvor der er brug for flere hænder. Vejen frem mod målet går over uddannelse, og det er i det lys, kampagnen skal ses. 

Den består af i alt fire elementer: Tv-spot, denne hjemmeside, lokale arrangementer (kommer her på hjemmesiden) og uddeling af postkort og cd-rom'er på udvalgte steder i landsdelen. 

Baggrunden for kampagnen er, at der ganske enkelt mangler flere hundrede medarbejdere. De kan bidrage til, at Nordjylland er og fortsat vil være i bevægelse. 

Manglen gælder både buschauffører, lastbilchauffører, fragtbilchauffører, ja, kort sagt indenfor alle de områder, hvor personer og materiel skal flyttes fra et sted til et andet. 

Kampagnen henvender sig til dig, der måske har flere års erhvervserfaring – merit, som det også kaldes – og som forholdsvis hurtigt kan tage en uddannelse som erhvervschauffør. Den henvender sig også til dig, der er ung og vil i gang med et spændende erhverv. Lærling eller ej, så er der et hav af muligheder. 

Du er måske ledig og har arbejdet i en helt anden branche. Hvorfor ikke prøve at skifte spor og komme ind i en branche, hvor der er brug for nye medarbejdere. 

I tv-reklamen, som du kan se eller gense her på siden sammen med et interview, medvirker 19-årige Kim fra Hanstholm. Han siger i interviewet, at ansvar og den personlige frihed er nogle af grundene til, han valgte at blive chauffør. 

Vi håber, kampagnen har givet dig mod til at tænke i nye baner. Du er allerede et skridt på vejen. 

Henvend dig til en af 3F's afdelinger i Nordjylland. Adresser og telefonnumre finder du ved at klikke her på siden. Du kan også henvende dig til AMU Nordjylland og nogle af de andre erhvervsskoler for at få mere at vide.

     
      Bernt Laursen
      3F Region Nordjylland